Politica de confidentialitate

Asociatia Moralis, a luat masurile tehnice si organizatorice necesare in vederea respectarii datelor tale cu caracter personal impotriva pierderii sau alterarii, precum si in vederea eliminarii riscurilor privind accesul neautorizat. Astfel, prelucrarea datelor cu caracter personal este in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor cu caracter personal si a Regulamentului UE 2016/679 (in continuare RGPD).

TIPURI DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal pe care le prelucram sunt datele cu ajutorul carora poate fi identificata clar o persoana fizica, cum ar fi numele din cartea de identitate, adresa de resedinta, numarul de telefon, adresa de e-mail. Identificarea sa poate fi facuta exclusiv in baza acestor informatii sau in coroborare cu alte date in a caror posesie suntem.

 

Daca alegi sa utilizezi site-ul nostru vom putea colecta urmatoarele informatii personale despre tine:

  • numele

  • numarul de telefon

  • adresa de e-mail

  • adresa postala

  • adresa IP

  • data nasterii

  • date incarcate pe conturile de pe retelele de socializare, daca te-ai conectat cu acestea.

 

In toate cazurile, detaliile pe care ti le solicitam prin intermediul site-ului sunt necesare pentru a-ti oferi un serviciu optim, iar in cazul in care refuzi sa ni le furnizezi este posibil sa nu poti beneficia pe deplin de serviciile noastre.

In cadrul Maris Fest sunt prezenti fotografi si videografi pentru a prelucra date constand in imaginea ta prin intermediul fotografiilor sau al filmarilor. Acestea vor fi prelucrate in scop jurnalistic si/sau artistic. Nu vom folosi imaginea ta in scopuri comerciale fara acordul tau.

COLECTAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Colectam informatii despre tine in trei moduri:

  1. In mod direct - atunci cand te inregistrezi pe site-ul www.marisfest.ro (WEB); cand cumperi bilete la evenimentul nostru, de pe WEB/APP; atunci cand aplici pentru voluntar sau ambasador Maris Fest. De aceea, este foarte important sa retii ca, in cazul in care alte
    persoane folosesc computerul/device-ul tau mobil, trebuie sa te deloghezi la finalizarea sesiunii de navigare. In caz contrar, orice persoana cu acces la device-urile tale va avea automat acces si la toate informatiile pe care ni le-ai furnizat.

  2. In mod automat – atunci cand utilizezi serviciile noastre de pe WEB, colectam informatii prin intermediul cookie-urilor si prin logarea activitatii tale. Pentru mai multe informatii privind utilizarea cookie-urilor, te rugam sa consulti informatiile de pe site. In plus, daca in prealabil ne-ai furnizat informatii cu caracter personal, putem asocia automat acele informatii cu alte informatii pe care le colectam din contul tau de utilizator ori de cate ori te loghezi, astfel incat sa te putem identifica pe mai multe dispozitive si browsere, oferindu-ti aceeasi experienta de navigare, indiferent de mediul pe care te conectezi.

  3. De la terti – informatii despre tine putem obtine si de la terte parti. Putem obtine informatii despre tine si de la terte parti ce opereaza date prin intermediul cookie-urilor.
    Mentionam ca datele tale vor fi stocate pentru o perioada rezonabila de timp, raportat la scopul pentru care am colectat acele date. De exemplu, datele prelucrate in scopul participarii la un concurs vor fi stocate exclusiv pentru perioada desfasurarii si validarii concursului, daca nu exist obligatii legale care impun pastrarea acestora. De asemenea, datele cuprinse in profilul tau din aplicatia WEB vor fi stocate pana vei opta pentru stergerea contului.

UTILIZAREA DATELOR TALE CU CARACTER PERSONAL

Atunci cand interactionezi cu noi vom colecta date cu caracter personal si le vom folosi in diverse scopuri, cum ar fi:

  • informarea utilizatorilor privind validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la serviciile sau bunurile achizitionate,

  • trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) gestionarea WEB-ului, pentru a va permite sa utilizati serviciile noastre, inclusiv sa iti trimitem biletele online, sa te abonezi la Newslettere, sa te informam despre achizitiile efectuate sau alte anunturi administrative, sa ne contactezi etc.,

  • conform scopului mentionat la momentul la care ne-ai furnizat in mod direct datele (ex: aplicarea pentru a deveni voluntar/ambasador)

  • folosim, de asemenea, datele tale cu caracter personal pentru a analiza si evalua intereselesi preferintele personale, pentru a personaliza experientele tale de pe site si pentru a ne imbunatati serviciile si a oferi servicii potrivite intereselor si preferintelor dvs.

DATELE TALE PERSONALE

Datele tale nu vor fi vandute sau inchiriate catre alte persoane fizice sau juridice. Iti garantam acest lucru. Datele tale nu vor fi transferate in afara Spatiului Economic European.

COOKIES

Un cookie este un fisier text de dimensiuni mici care stocheaza setari din Internet. Majoritatea website-urilor utilizeaza tehnologia cookie. Cookie-urile sunt descarcate de catre browser-ul tau de internet prima data atunci cand vizitezi un website. Data viitoare cand vizitezi acest website de pe acelasi dispozitiv, cookie-ul si informatiile din el sunt fie trimise inapoi catre website-ul unde a fost generat (cookie-uri primare), fie catre un alt website de care apartine acesta (cookie-uri procesate de catre terti). Prin aceasta, WEB-ul poate detecta faptul ca a fost deja deschis utilizand acest browser si, in unele cazuri, va diversifica apoi continutul pe care il afiseaza.
 

Cand accesezi serviciile noastre prin WEB, putem utiliza cookie-uri, in scopul de a simplifica experienta de navigare, permitand, de exemplu, accesul utilizatorilor care s-au inregistrat in prealabil, accesul la promotii si concursuri rezervate exclusiv utilizatorilor inregistrati, fara a fi nevoie sa te inregistrezi la fiecare vizita. De asemenea, folosim cookies pentru a masura parametrii de audienta, trafic si numarul de accesari.

COOKIE-URI INCLUSE IN ACEST WEBSITE CARE NU NECESITA CONSIMTAMANT

Cookie-urile obligatorii, cunoscute sub numele de cookie-urile “strict necesare”, permit functionalitati fara de care utilizarea website-ului In scopul dorit ar fi imposibila. Aceste cookie-uri sunt utilizate exclusiv de acest website si sunt, prin urmare, cunoscute sub numele de “cookie-uri primare”. Ele sunt salvate numai pe device-ul tau in timpul navigarii. Un exemplu in ce priveste necesitatea utilizarii cookie-urilor strict necesare este asigurarea faptului ca ceea ce vezi pe ecran corespunde volumului de date pe care il poate gestiona conexiunea ta la Internet. Mai mult, un cookie de acest gen este utilizat pentru a stoca consimtamantul tau in ce priveste utilizarea cookie-urilor pe site-ul nostru.
Consimtamantul tau nu este necesar pentru utilizarea cookie-urilor strict necesare.

DREPTUL LA ACCESAREA DATELOR

Ai dreptul de a obtine confirmarea ca datele tale cu caracter personal sunt sau nu procesate de catre noi. In plus, ai dreptul sa obtii informatii mai detaliate in ce priveste datele personale stocate si in ce priveste procesarea lor de catre noi si, in anumite circumstante, aveti dreptul sa obtineti o copie a acestor date personale.

DREPTUL LA RECTIFICAREA DATELOR

Ai dreptul sa soliciti rectificarea datelor personale incorecte si, tinand cont de scopul in care ele sunt procesate, sa soliciti completarea datelor personale care lipsesc.

DREPTUL LA STERGEREA DATELOR

In anumite cazuri ai dreptul la stergerea datelor tale personale fara intarzieri nejustificate. Aceste circumstante includ:

  • atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau procesate;

  • atunci cand iti retragi consimtamantul pentru procesarea pe baza de consimtamant;

  • atunci cand procesarea este in scopuri de marketing direct(inclusiv newsletter) si;

  • atunci cand datele personale au fost procesate fara respectarea legislatiei in vigoare.

 

Totusi, exista anumite derogari generale de la dreptul de stergere a datelor. Aceste derogari generale includ cazurile in care procesarea este necesara:

  • pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare si informare;

  • pentru indeplinirea obligatiilor legale sau;

  • pentru stabilirea, exercitarea si apararea revendicarilor legale.

DREPTUL LA RESTRICTIONAREA PROCESARII

In anumite cazuri ai dreptul la restrictionarea procesarii datelor tale personale. Acolo unde procesarea a fost restrictionata, noi putem continua sa stocam datele tale personale. Altfel, noi le vom procesa numai atunci cand:

  1. avem consimtamantul tau;

  2. sunt necesare pentru stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale;

  3. sunt necesare pentru protejarea drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice, sau;

  4. din considerente importante care vizeaza interesul public.

DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR

In masura in care cadrul legal pentru procesare este reprezentat de consimtamantul tau si aceasta procesare este realizata prin mijloace automatizate, ai dreptul sa obti datele tale cu caracter personal intr-un format structurat, folosit in mod uzual si compatibil cu dispozitivele de citire generice. Totusi, acest drept nu se aplica acolo unde exercitarea lui ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altora.

DREPTUL LA OBIECTIE

Ai dreptul sa obiectezi cu privire la procesarea datelor tale personale din considerente specifice situatiei dvs. individuale, dar numai in masura in care temeiul legal pentru procesare e acela ca procesarea este necesara:

  1. pentru desfasurarea unei actiuni in interesul public sau in exercitiul oricarei autoritati oficiale cu care am fost investiti sau;

  2. in scopul intereselor legitime urmarite de catre noi sau de catre o entitate terta. Intr-un astfel de caz noi vom inceta procesarea datelor
    personale, cu exceptia situatiei cand putem demonstra considerente legitime convingatoare pentru procesare care au precedenta in raport cu interesele, drepturile si libertatile dvs., sau atunci cand procesarea are ca scop stabilirea, exercitarea si apararea revendicarilor legale.

DREPTUL LA RETRAGEREA CONSIMTAMANTULUI

In masura in care temeiul legal pentru procesarea datelor decurge din consimtamantul tau, ai dreptul sa il retragi in orice moment.
In cazul in care iti retragi consimtamantul acordat, noi vom inceta procesarea datelor dvs. personale, in afara cazurilor si in masura in care continuarea procesarii este permisa sau obligatorie in conformitate cu reglementarile de protectie a datelor in vigoare sau cu alte legi si reglementari care se aplica in acest context.


Daca te abtii de la furnizarea consimtamintelor necesare sau, daca te retragi ulterior din aceste consimtaminte, acest lucru poate avea ca o consecinta faptul ca nu vei mai putea beneficia de o parte din oferta de servicii furnizate de noi.

DREPTUL DE A FACE PLANGERE LA AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE A PROTECTIEI DATELOR

Ai dreptul sa inregistrezi oricand o plangere la autoritatea locala de supraveghere a protectiei datelor. Autoritatea de supraveghere a protectiei datelor in Romania este:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Bld. General Gheorghe Magheru 28-30,
010336, Bucuresti,
Romania
Tel: 031 805 9211
www.dataprotection.ro

PARTICIPANTII CARE NU SUNT MAJORI

Daca nu ai implinit inca 14 ani, va fi necesar sa folosesti serviciile WEB doar sub supravegherea parintilor/titularului autoritatii parintesti.
Recomandam cu tarie sa nu declarati alta varsta decat cea pe care o aveti, pentru a va putea proteja identitatea in mediul online.

PRELUCRAREA DATELOR ALTOR PERSOANE

In cazul in care alegeti sa ne furnizati datele personale ale altor persoane, cum ar fi atunci cand achizitionati bilete in numele altora, va asumati raspunderea cu privire la modalitatea in care au obtinut aceste date si ca aveti un temei legal pentru prelucrarea acestora, noi neputand fi tinuti raspunzatori pentru incalcarea drepturilor persoanelor respective.

ACTUALIZAREA POLITICII PRIVIND CONFIDENTIALITATE A DATELOR

Ne rezervam dreptul ca, in mod discretionar, sa adaugam, sa modificam sau sa eliminam din viitor portiuni din aceasta Politica de Confidentialitate pentru a ne asigura ca informatiile continute furnizeaza o informare relevanta si adecvata cu privire la colectarea si procesarea de catre noi a datelor dvs. personale.