top of page

CONDIȚII DE PARTICIPARE LA SALTURILE IN TANDEM


Participanții trebuie să efectueze în prealabil plata integrală pentru saltul în tandem in valoare de 205 euro. Pentru efectuarea plății se va trimite un email pe adresa  mures@aeroclubulromaniei.ro în care se va specifica salt în tandem cu parașuta la Marisfest, numele și prenumele, CNP, adresă, număr de telefon de contact după care se va plăti factura primită, prin plată directă în numerar sau prin ordin de plată. Salturile se vor efectua conform unei programari în funcție de condițiile meteorologice 
Persoanele care sar cu parasuta in tandem trebuie sa aiba minim 14 ani împliniți. Pentru minori este nevoie de o declarație legalizată la notar cu acordul ambilor părinți pentru saltul cu parașuta.


Persoanele care urmează să sară trebuie să aibă o stare de sănătate bună. În cazul în care cel care dorește să sară cu parașuta în tandem are o afecțiune medicală sau vreun handicap este posibil să fie nevoie de un consult medical de specialitate. 
Pentru pasagerii de tandem care au împlinit vârsta de 60 de ani admiterea la salt este condiționat de deținerea unei adeverințe medicale.


Pasagerii de tandem vor aloca minimum 8 ore de odihnă înaintea începerii activității de salt. Vor fi consumate alimente ușoare , care nu produc flatulență. Nu este recomandat participarea la activități de zbor cu stomacul gol.
Activitatea de parașutism este interzisă persoanelor care se află sub influența alcoolului, a unor substanțe psihoactive sau sunt inapte din cauza unei răniri, a oboselii, a unei sau au dubii privind capacitatea personală de a efectua saltul.
Pentru salt se va purta încălțăminte sport, pantaloni lungi, tricou sau bluză sport. La salt nu vor fi acceptate persoanele care se prezintă cu o vestimentație necorespunzătoare.


Prezentarea la salt se va face la data și ora stabilită prin programare, la standul Aeroclubului României prezent la TRANSILVANIA MOTOR RING , Cerghid (Mureș).

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la numărul 0744 159 243 - Instructor parașutism Csok Levente .

bottom of page